De Digitale Postkamer

KONTAK levert zijn klanten een intelligent communicatieplatform. U kunt met de Digitale Postkamer een mediatype inzetten, zoals een kaart, brief, spraak, sms of e-mail voor uw reguliere oproepen en voor campagnes waarmee de communicatie naar klanten en patiënten geautomatiseerd wordt. Het communicatieplatform wordt door opticiens en huisartspraktijken ingezet om significante kostenbesparingen te realiseren in hun communicatieprocessen.

U kunt eenvoudig uw communicatieprocessen samenstellen afgestemd op uw doelstelling en doelgroep. Daarnaast is er meestal veel winst te behalen in het verhogen van de effectiviteit van de communicatie. Het KONTAK platform wordt ingezet voor afspraakoproepen, herinneringen en klantenbinding. Ervaring leert dat ons platform tot wel 60% kosten kan besparen ten opzichte van de traditionele leveranciers.

Voordelen:

 • Verhoging van efficiëntie
 • Optimalisatie van het bereik
 • Betere klantenbinding
 • Vermindering uitgaand telefoonverkeer in de winkel
 • Besparing in tijd en geld voor oproepprocessen

In 5 stappen uw klanten bereiken:

 1. Selecteer uw klanten
  Dit kan door middel van een upload van .CSV bestand of het handmatig intypen van uw klantgegevens.
 2. Koppel uw persoonlijke klantvelden aan het systeem
  Hier selecteert u uw kolommen, bijvoorbeeld: Naam, Adres, Postcode, Plaats en Klantnummer en die koppelt u aan onze systeemvelden.
 3. Kies uw templates
  Wilt u gaan verzenden per SMS, brief, telefoon of e-mail? U selecteert het mediatype en wij verzorgen de rest.
 4. Laat de logica erop los
  Wij hebben diverse logica vormen voorgeprogrammeerd waardoor u alleen nog maar hoeft te selecteren welke logica u wilt toepassen. Zo kunt u een intelligente verzenddatum selecteren, welke ervoor zorgt dat bijvoorbeeld uw klant op zijn/haar verjaardag automatisch een felicitatie per SMS krijgt. Of wilt u misschien een maand na een aankoop de klant een bedankkaart sturen? Middels onze intelligente logica is dat in enkele stappen geregeld.
 5. U bent klaar!
  Ga lekker achterover zitten, wij zorgen ervoor dat uw gekozen communicatiemodel automatisch wordt verwerkt en verstuurd.