Mediatypes

Wij kunnen uw uitgaande contacten met uw klanten verwerken, door de verschillende mediatypes te combineren tot een intelligent oproepproces. Diverse mediatypes worden voorgeprogrammeerd waardoor u alleen nog maar hoeft te selecteren welke volgorde voor u de beste is.

Zo kunt u bijvoorbeeld voor een intelligente verzenddatum kiezen, welke ervoor zorgt dat uw contact op zijn/haar verjaardag automatisch een SMS ontvangt.
Of wilt u misschien een maand na een aankoop de klant een bedank SMS-je of een briefkaart met onderhoudstips sturen? Middels onze intelligente logica is dat in enkele stappen geregeld. Wij regelen de verzending van de door u gekozen mediatypes, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te doen en daardoor een hoop tijd bespaart.

Regelmatig iets van u laten horen, zorgt voor een goede klantenbinding en een verlaagde drempel voor de klanten om eens binnen te lopen in de winkel. Uw klanten voelen zich welkom en uitgenodigd.

U bespaart kosten, u versterkt uw klantenbinding en u verhoogt uw omzet. Onze Digitale Postkamer is rendabel voor ieder bedrijf, onafhankelijk van de grootte van uw bedrijf. De toepassing van onze dienstverlening is maatwerk en wordt afgestemd op uw wensen en eisen.

SMS

Een berichtje van 160 karakters.
Verzending naar een mobiel nummer, met een hoge attentiewaarde.

Meer informatie

Spraakoproep

Gesproken bericht verzonden naar vaste of mobiele nummers. Een gesproken bericht heeft een hoge attentiewaarde en een optimaal bereik.

Meer informatie

Interactieve spraak

Interactief spraakbericht gekoppeld aan een keuzemenu om response van uw klant te kunnen ontvangen.

Meer informatie

E-mail

Veelzijdig e-mailbericht; voor het versturen van veel informatie. Een snelle manier van communiceren met lage kosten.

Meer informatie

Brief (A4)

Traditionele brief verzonden naar geadresseerde; zeer succesvol voor afspraakoproepen en informatievoorziening.

Meer informatie

Briefkaart (A5)

Een briefkaart voor mooi gepresenteerde communicatie. Geschikt voor korte notificaties en felicitaties.

Meer informatie

Wilt u weten hoe De Digitale Postkamer en onze intelligente oproepprocessen u kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.