Over ons

KONTAK is de partner voor al uw uitgaande contactmomenten. U kunt bij KONTAK gebruik maken van De Digitale Postkamer. Hier kunt u uw eigen communicatie processen samenstellen om uw klanten op te roepen, te herinneren, te mobiliseren of te informeren. De inzet van het meest geschikte communicatiemiddel wordt bepaald door het doel van de communicatie, de doelgroep en de beschikbare data. U kunt kiezen uit verschillende mediatypes.

Het KONTAK platform is ontwikkeld om voor u de volgende doelstellingen te realiseren:

  • Kosten- en tijdsbesparing
  • Optimalisatie van het bereik en effectiviteit
  • Verhogen van de omzet
  • Een goede klantenbinding

Naast de structurele oproepprocessen, zijn wij ook uw partner voor het opzetten en verwerken van campagnes. U kunt ons inzetten om uw eigen ontwerpen te verwerken, maar u kunt ook onze vormgevers vragen een ontwerp voor u te creëren. Het is zelfs mogelijk dat wij op basis van uw wensen en eisen een complete campagne inrichten met uitgaande klantcommunicatie zoals online campagnes (Facebook) tot en met de uitingen op de winkelvloer.

De toepassing van onze dienstverlening is rendabel voor ieder bedrijf, onafhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Daarnaast draagt KONTAK er zorg voor dat uw communicatieprocessen afgestemd worden op uw wensen en eisen.

Wilt u weten welke besparingen wij voor u kunnen realiseren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.