Griepprik oproepen KONTAK ontzorgt u graag. Wij personaliseren, printen, verwerken en verzenden uw oproepen dit jaar al vanaf €0,67 per brief.

De jaarlijkse griepprik

Wij kunnen u helpen om kosten en tijd te besparen!

Jaarlijks worden er in Nederland miljoenen brieven verstuurd voor de griepprik oproepen. Dit betekent voor u een hoop extra werk wanneer er binnen de praktijk honderden mensen een brief moeten krijgen. Dit kost uw praktijk veel tijd en daarnaast ook onnodig veel geld. Wij kunnen dit werk op efficiënte wijze van u overnemen tegen een zeer voordelige prijs. U zult niet alleen kosten en tijd besparen door het werk aan ons over te laten, maar wij leveren ook maatwerk. Door het fraaie design schenken uw patiënten meer aandacht aan de oproep. Wanneer u hiernaast ook oproepherinneringen verstuurt, kunt u uw opkomstpercentage significant verhogen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

KONTAK ondersteunt huisartspraktijken met een intelligent communicatieplatform om patiënten geautomatiseerd op te roepen voor de griepvaccinatie. Hiervoor zijn systemen geïntegreerd voor een efficiënte werking. U kunt hierbij denken aan verzending per brief of een A5 briefkaart. Daarnaast kunnen we een dag voor de geplande prikdag via SMS een herinnering sturen naar de opgeroepen patiënten. Op deze manier kunt u heel eenvoudig het opkomstpercentage verhogen. Na de vaccinatie dient u deze in uw HIS te registreren. Een barcode, die wij op de brief kunnen printen, vergemakkelijkt dit aanzienlijk. Vrijwel elk HIS ondersteunt registraties door middel van een barcodescanner.

Griepprik oproepen - bel mij terug
reCAPTCHA

Communiceren over huidige richtlijnen
U kunt ook gebruikmaken van onze kennis over het reguleren van patiënten- of klantstromen. Mocht er, door de geldende Coronarichtlijnen, aangepast gecommuniceerd moeten worden of moeten uw patiëntenstromen worden verdeeld over meerdere dagen, hebben wij daar in verschillende branches al ruime ervaring mee. We kunnen u helpen uw protocollen en richtlijnen helder en duidelijk te communiceren naar uw patiënten.

Proces:

5 weken voor de griepprik: deadline aanlevering inhoud griepprik brief
4 weken voor de griepprik: deadline aanlevering NAW-gegevens*
3 weken voor de griepprik: verzending brieven
2 weken voor de griepprik: aflevering griepprik brief

* Wij zullen te allen tijde de gegevens van uw patiënten waarborgen door ons te houden aan de gestelde regels conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij opdracht ontvangt u een verwerkersovereenkomst, waarin wij vermelden dat wij de data niet langer dan twee maanden opslaan, waarna deze verwijderd zal worden uit al onze systemen.

Wist u dat een enkele postzegel tegenwoordig al €0,91 kost?

Wij kunnen een oproepbrief personaliseren, printen en versturen vanaf €0,67 

Kaarten:

Wij verzorgen én versturen naast de brieven ook kaarten (A5) om uw patiënten op te roepen. De meeste patiënten hebben al ervaring met deze manier van oproepen; veel tandartsen werken met kaarten voor de periodieke controle. Deze kaarten worden gepersonaliseerd en kunnen in zowel full colour als zwart/wit geprint worden; met eigen ontwerp, logo en kleurstellingen.

Wilt u ook dat wij u ‘ontzorgen’ in het griepprik-traject?

Wij komen graag in contact met u om u te informeren over de mogelijkheden van ons communicatieplatform.
Daarnaast informeren wij u graag over de toegevoegde waarde van KONTAK binnen de huisartspraktijken, in het bijzonder de verschillende oproepprocessen.